Κεντρική Διεθνή Βατούτιν:”To μπάτζετ θα παραμείνει ίδιο, λήγουν πολλά συμβόλαια”

Βατούτιν:”To μπάτζετ θα παραμείνει ίδιο, λήγουν πολλά συμβόλαια”

ΤΣΣΚΑ Βατούτιν

Για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, στην ιστοσελίδα «tass».

Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ευρώπης, αναφέρθηκε στο μπάτζετ της ομάδας για την επόμενη σεζόν το οποίο είπε ότι θα παραμείνει ίδιο, ενώ παράλληλα μίλησε και για τα πολλά συμβόλαια που λήγουν και είναι δύσκολο να ανανεωθούν όλα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Μετά τη κατάκτηση της Ευρωλίγκας, θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε όλους τους παίκτες στο ρόστερ, ως γνωστόν οι πρωταθλητές κοστίζουν πιο ακριβά, Έχουμε 9 συμβόλαια που λήγουν και όλα θα έχουν αύξηση, ενώ ο προϋπολογισμός της ομάδας θα παραμείνει ίδιος, οπότε μας περιμένει πολύ δύσκολη μεταγραφική περίοδος.

Φυσικά θα ήθελα να τους κρατήσω όλους, αλλά το μπάτζετ θα παραμείνει ίδιο και καθαρά μαθηματικά να το πάρεις δεν είναι δυνατόν να μείνουν όλοι οι ηγέτες. Η ομάδα θα ανανεωθεί και το κατά πόσο θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις. Η αγορά καθορίζει τα πάντα, ίσως κάποιοι θα ψάξουν για νέες προκλήσεις, κάποιοι άλλοι καλύτερα συμβόλαια. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε γι ‘αυτό»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…