Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος:”Να απολαύσουμε τα ημιτελικά με τον Παναθηναϊκό”

Βασιλόπουλος:”Να απολαύσουμε τα ημιτελικά με τον Παναθηναϊκό”

vasilopoulos peristeri

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, μίλησε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για τις αναμετρήσεις του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να απολαύσουν τα ημιτελικά.

Παράλληλα, εστίασε στην ιστορικής σημασίας παρουσία της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη στα ημιτελικά της Α1 μετά από 16 χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Παίζουμε ημιτελικά, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια! Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ γιατί βλέπω τους κόπους μας να ανταμείβονται.

Ξεκινήσαμε την σεζόν ως… πρωτοεμφανιζόμενοι με στόχο να γίνουμε ομάδα και μέσα σε λίγους μήνες, κι αφού δουλεύαμε διαρκώς, καταφέραμε να φτάσουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσουμε μία θέση στην Ευρώπη! Πραγματικά, είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο κι για όλους αυτούς που δουλεύουν σε αυτόν, που όμως έχει και συνέχεια.

Τώρα για την σειρά με τον Παναθηναϊκό, θα πω μόνο ένα πράγμα. Να την απολαύσουμε. Το λόγια είναι περιττά για να αναλύσουμε το μέγεθος και τη δυναμική του αντιπάλου μας, γι’ αυτό ας το απολαύσουμε και να κερδίσουμε εμπειρίες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε και το ωρολόγιο το π…