Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος:”Μην ξεχνάμε που ήμασταν και που φτάσαμε”

Βασιλόπουλος:”Μην ξεχνάμε που ήμασταν και που φτάσαμε”

panagiotis vasilopoulos peristeri kolossos rodou

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ, έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για την προσοχή και την συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα του αύριο, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα, γιατί κατακτήσει το ασημένιου μεταλλίου. Παράλληλα, αναφορικά με την φετινή πορεία της ομάδας του, την χαρακτήρισε πολύ σημαντική καθώς το Αργύρη Πεδουλάκη όχι μόνο ανέβηκε στην Α1 αλλά κατάφερε να πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε ο 35χρονος φόργουορντ:

«Πρώτα απ’ όλα, να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία! Κατά δεύτερον, να δώσω συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του Γ.Σ.Π. για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Είναι μια τεράστια επιτυχία γι’ αυτά τα παιδιά καθώς πολλά από αυτά, δεν είχαν ξαναπαίξει σε τέτοιο τουρνουά και ίσως να μην έχουν την ευκαιρία να ξανά παίξουν. Πολλά μπράβο και εύχομαι να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών που έχουν χαράξει τους τελευταίους μήνες.

Τώρα, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ… Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και θα κρίνει την θέση και τον αντίπαλο μας στα playoffs. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Σαφώς και δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση καθώς και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο τους παίκτες. Δεν χρειάζεται να θυμίσω τι είχε συμβεί στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι…

Γι’ αυτό λοιπόν, απαιτείται προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι εξ αρχής, να βοηθήσουμε και τον Κρις (σ.σ. Φλέμινγκς) που ήρθε τώρα στην ομάδα και στο τέλος της ημέρας, να πανηγυρίσουμε κάτι μοναδικό. Γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάνε πού ήταν έναν χρόνο πριν. Όλοι μαζί καταφέραμε να πανηγυρίσουμε σπουδαίες επιτυχίες σε αυτό το διάστημα και θέλουμε να υπάρχει και συνέχεια.

Ραντεβού στο γήπεδο! »

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη το Περιστέρι για την πρόκριση στο Final 4 του BCL Συγχαρητήρια…