Κεντρική Elite League Β΄Εθνική ή ΕΣΚΑΝΑ

Β΄Εθνική ή ΕΣΚΑΝΑ

antonis kyritsis ethnikos karditsa

Ο Εθνικός ενημέρωσε κι επίσημα ότι ο Βασίλης Δέρβος δεν θα αναλάβει τις τύχες του τμήματος τη νέα σεζόν,με τους παλαίμαχους να τονίζουν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να μην πέσει η ομάδα στην ΕΣΚΑΝΑ.

Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει ότι ο Βασίλης Δέρβος δεν θα αναλάβει τις τύχες του τμήματος τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές είχαμε συμφωνήσει σε όλα και ο κ. Δέρβος είχε προχωρήσει στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά, αλλά τελικά μας ενημέρωσε ότι κάνει πίσω για προσωπικούς λόγους και τελικά δεν θα εμπλακεί στην ομάδα.

Η επιτροπή των παλαιμάχων, που τρέξαμε φέτος την ομάδα, καταφέραμε ο Εθνικός να κατέβει και να αγωνιστεί σε όλες τις αναμετρήσεις και να πέσει αγωνιστικά στη Β΄Εθνική Κατηγορία. Η Δοικούσα Επιτροπή κατάφερε να κρατήσει τον Εθνικό μας στις εθνικές κατηγορίες και μέχρι πριν λίγες μέρες ήμασταν έτοιμοι να παραδώσουμε την ομάδα στον κ. Δέρβο, για να αναλάβει τα πάντα για τη νέα χρονιά.

Είχαμε συμφωνήσει σε όλα με τον κ.Δέρβο και τους συνεργάτες του και μάλιστα ήδη ο ίδιος είχε αρχίσει να κάνει τις πρώτες κινήσεις για τη νέα σεζόν. Ο ίδιος, όμως, μας ενημέρωσε ότι τελικά κάνει πίσω και δεν θα αναλάβει.

Εμείς (οι παλαίμαχοι) συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για τον Εθνικό και ψάχνουμε τη λύση, ώστε η ομάδα μας να παίξει τη νέα χρονιά στη Β΄Εθνική και να μην πέσει στην ΕΣΚΑΝΑ. Κάνουμε συνεχώς επαφές και η προσπάθεια για να βρεθεί λύση θα συνεχιστεί.

Παρακαλείστε όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα να επικοινωνήσει με την επιτροπή παλαιμάχων.

Παράλληλα, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι οι Ακαδημίες της ομάδας μας τη νέα χρονιά θα επιστρέψουν ύστερα από 20 χρόνια σπίτι τους. Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής θα πραγματοποιούνται στο Θεμιστόκλειο, στο οποίο στο παρελθόν η ομάδα μας κατάφερε να βγάλει σπουδαίους αθλητές (Κορκόδειλος, Μπρούστας, Μακρινός κτλ.). Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά γι αυτήν την εξέλιξη τον κ. Μώραλη και την κ. Κεχαγιά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…