Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Σκινδήλιας σε Παναθηναϊκό: «Γιατί δεν θέλετε ξένους διαιτητές; Φοβάστε;» – To όχι του ΕΣΑΚΕ

Σκινδήλιας σε Παναθηναϊκό: «Γιατί δεν θέλετε ξένους διαιτητές; Φοβάστε;» – To όχι του ΕΣΑΚΕ

skindilias

Ο Ολυμπιακός δεν βγάζει από το μυαλό του το ενδεχόμενο παρουσίας ξένων διαιτητών στις αναμετρήσεις του με τον Παναθηναϊκό, κάτι που φάνηκε και κατά τη διάρκεια της συνάντηση των ιδιοκτήτων των ΚΑΕ στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

O Ολυμπιακός πρότεινε τρεις φορές –μέσω του αντιπροέδρου του, Γιώργου Σκινδήλια– να τοποθετηθούν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι των ‘αιωνίων” που μπορεί να προκύψουν στα πλέι οφ της Basket League.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού φέρεται να μην απάντησε ούτε μια φορά στο αίτημα των Πειραιωτών, με τον κ. Σκινδίλια να σχολιάζει: “Αφού λένε ότι έχουν καλύτερη ομάδα, γιατί φοβούνται;”

Όπως τόνισαν οι Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Σταύρος Δουβής, δεν μπορούν να οριστούν ξένοι ρεφερι, καθώς δεν προβλέπεται στους κανονισμούς.

Οι ομάδες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης κράτησαν μία αρνητική στάση ως προς το να υπάρξουν αλλαγές την παρούσα στιγμή τόσο στο ζήτημα της διαιτησίας, όσο και προς τους ξένους ρέφερι, καθώς δεν επιθυμούν την αναβολή της 26ης αγωνιστικής της Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…