Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Τον καλύτερο μας εαυτό ενόψει των playoffs”

“Τον καλύτερο μας εαυτό ενόψει των playoffs”

Sotiris Manolopoulos

Ήφαιστος Λήμνου έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα playoffs της Basket League και στο τέλος της κανονικής περιόδου θα αντιμετωπίσει το Λαύριο. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος σημείωσε ότι θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα playoffs του πρωταθλήματος.

Αναλυτικα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Τα λέμε και πάλι μετά τις γιορτές του Πάσχα χωρίς να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα για εμάς. Μετά τη νίκη επί του Άρη κάναμε μια μικρή προετοιμασία, ώστε να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο στα playoffs. Αυτό που προέχει όμως, είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο. Μία καλή ομάδα που θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα.

Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε ως στόχο να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν. Σαφώς και δεν θα έχουμε εύκολο έργο, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα από τους προπονητές μας και αυτό που μένει είναι να δείξουμε πίστη στο πλάνο το οποίο πρέπει ν’ ακολουθήσουμε.

Έχουμε κάνει μία εξαιρετική χρονιά αλλά θέλουμε να κλείσουμε με ανάλογο τρόπο τη φετινή μας πορεία. Η πρόκριση στα playoffs μάς έχει δώσει κίνητρο για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε η Λήμνος να είναι περήφανη για την ομάδα η οποία στην πρώτη της χρόνια στη Betshop Basket League κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …