Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ “Σε κανονικές συνθήκες ο Ίκαρος δεν θα ήταν στα μπαράζ”

“Σε κανονικές συνθήκες ο Ίκαρος δεν θα ήταν στα μπαράζ”

ikaros1

Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης δεν κατάφερε να μείνει στις εθνικές κατηγορίες και η νέα χρονιά θα τον βρει στην Α΄ΕΣΚΑΝΑ. Ένας εκ των παραγόντων της ομάδας, ο Χρήστος Μακρυνιώτης, έκανε τον απολογισμό του για τη φετινή χρονιά, ενώ άφησε αιχμές για όσα έγιναν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Αφού πέρασαν κάποια 24ωρα και πιο ψύχραιμα πλέον αναλογιζόμενος τη φετινή χρονιά του ανδρικού τμήματος στη φετινή Γ΄Εθνική θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις για την ομάδα και το Ελληνικό basketball.

Σίγουρα η χρονιά δείχνει αποτυχημένη βάση του τελικού αποτελέσματος που οδηγεί την ομάδα μετά από 6 χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες στα τοπικά Πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Το ταξίδι αυτό ήταν μεγάλο μερικές φορές ξεπεράσαμε και τα προσδοκώμενα που εκπροσωπεί αυτή η συνοικιακή ομάδα της Νέας Σμύρνης παίζοντας δύο φορές στη Β΄Εθνική και ανεβάζοντας το Εφηβικό Τμήμα στην Α΄Κατηγορία όντως η μοναδική ομάδα που έκανε προπονήσεις σε ανοικτό γήπεδο .Το φετινό εγχείρημα με την ομάδα να παίζει σε άλλο Δήμο τα παιχνίδια της μεταξύ λίγων ανθρώπων ήταν εξ΄αρχής δύσκολο το πλάνο της νεώτερης ομάδας ηλικιακά και στις δύο κατηγορίες που έκανε νίκες ,υπηρετήθηκε μέχρι το τέλος, δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά είτε προερχόμενα από τις Ακαδημίες του Συλλόγου είτε δίνοντας ευκαιρίες σε άλλα παιδιά να αναδειχθούν με αποτέλεσμα ένας αθλητής να βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων.

Για αυτό και μόνο νιώθω υπερήφανος όπως και οι υπόλοιποι στο Δ.Σ γιατί δείξαμε έναν άλλο δρόμο για το άθλημα που αγαπάμε.

Από τη Δευτέρα που μας πέρασε έχει ξεκινήσει μία καινούργια μέρα για την ομάδα επαναπροσδιορίζοντας ορισμένα πράγματα και την αναγκαιότητα γηπέδου για τις Υποδομές .Οι συζητήσεις μεταξύ φίλων της ομάδας ήδη έχουν ξεκινήσει και θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες με σκοπό το καλύτερο του συλλόγου.

Όσον αφορά το Ελληνικό basketball βρίσκεται σε ένα τέλμα από το οποίο δύσκολα θα βγει αν δεν υπάρξουν προτάσεις – πράξεις .Νοσεί όπως σίγουρα νοσεί και η Ελληνική κοινωνία και κάποιοι θα πρέπει να σηκώσουν μανίκια και να δουλέψουν για να έχουν όλοι δικαίωμα στο όνειρο.

Αποτέλεσμα της νοσηρότητας ήταν και ο υποβιβασμός της ομάδας.

Υ.Γ 1 Επειδή στο άθλημα όλοι γνωριζόμαστε λίγο πολύ ξέρουμε ότι σε κανονικές συνθήκες αγώνα της 26ης αγωνιστικής ο Ίκαρος Ν.Σμ. δε θα ήταν στο μπαράζ αυτό βέβαια το ξέρουν και πολλοί άλλοι εμπλεκόμενοι.

Υ.Γ 2 Επίσης μία συμβουλή σε site αλλάξτε πρώτα γραμματοσειρά σε αυτά που γράφετε φιλική πρώτα για τους αναγνώστες σας και μετά δώστε και συγχαρητήρια αλλά ξέχασα είχατε ιδία άποψη των τεκταινόμενων του μπαράζ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …