Κεντρική Β' Εθνική “Ο προπονητής-δάσκαλος Περικλής Ταυρόπουλος” (pic)

“Ο προπονητής-δάσκαλος Περικλής Ταυρόπουλος” (pic)

tauropoulos tavropoulos papagou

Ο Περικλής Ταυρόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά φέτος στον Παπάγου και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στη Β΄Εθνική Κατηγορία. Ο Χρήστος Καρακατσάνης με ανάρτηση του αποθέωσε τον Έλληνα τεχνικό και όπως έγραψε είναι προπονητής-δάσκαλος.

Αναλυτικά:

“Ο Προπονητής-Δάσκαλος Περικλής Ταυρόπουλος. Πολλές φορές αναρωτήθηκα ποιος είναι καλός Προπονητής. Είναι αυτός που κερδίζει, πού κατακτά τίτλους και ανόδους; Είναι αυτός πού κάνει τους παίχτες του καλύτερους και παίρνει από αυτούς τα μέγιστα; Πηγαίνει στο γήπεδο με πλάνο προπόνησης και το ακολουθεί κατά γράμμα; Σέβεται τους πάντες στην ομάδα, δεν βρίζει, δεν ειρωνεύεται διδάσκει ήθος και αθλητικές αξίες; Είναι σκληρός αλλά δίκαιος; Είναι όλα αυτά μαζί ή μήπως κάτι άλλο είναι το σημαντικότερο;

Όπως: δεν συμβιβάζεται, δεν εξαρτάται από περιβάλλοντα τοξικά που έχουν διαλύσει τον αθλητισμό και βέβαια το μπάσκετ στο βωμό του κέρδους, κρατά τις αξίες του ως άνθρωπος και περπατά περήφανα στον δρόμο και κυρίως στα γήπεδα που κοσμεί με την παρουσία του. Έχω την τύχη εκτός από φίλο να τον είχα και συνεργάτη. Δουλεύει μεθοδικά με ζήλο 25χρονου και λατρεύει αυτό που κάνει χωρίς έκπτωση στην ποιότητα και το πάθος. Είναι στο γήπεδο μέχρι την τελευταία στιγμή γιατί σέβεται τον εαυτό του, τον αντίπαλο και πάνω από όλα το μπάσκετ. Η φετινή χρονιά του στους αγαπημένους του «Στρατηγούς» ήταν απλά η επιβεβαίωση αυτού του αιώνιου έφηβου των γηπέδων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…