Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να αρπάξουμε την ευκαιρία”

“Να αρπάξουμε την ευκαιρία”

banki

Η ΑΕΚ ύστερα από όσα έγιναν στο ελληνικό μπάσκετ έχει την ευκαιρία να προκριθεί στους τελικούς της Basket League. Ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, στη συνέντευξη τύπου των ημιτελικών του πρωταθλήματος ανέφερε ότι πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία.

Αναλυτικά:

“Θα ήθελα να συγχαρώ τους πάντες που έφτασαν εδώ. Για εμάς το να επιστρέφουμε σε αυτό το επίπεδο μετά την παρουσίαση που έγινε στην αρχή του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικό. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είμαι περήφανος γι αυτό που έχουμε πετύχει ως ομάδα. Εμείς προσαρμοστήκαμε και καλύψαμε τους τραυματισμούς. Είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή στο πρωτάθλημα. Έχουμε ευκαιρία και θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Υπάρχει περιθώριο εξέλιξης. Δείξαμε και στην προηγούμενη φάση ότι έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά έχουμε μια ευκαιρία που θέλουμε να αρπάξουμε μέχρι το τέλος.

Αυτό που θέλω είναι να επαναφέρω την εστίαση στην ομάδα. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες. Μας αξίζει να έιμαστε εδώ, όπως και οι άλλες ομάδες που είναι εδώ. Υπερασπιστήκαμε όσους μας ακολουθούν. Θέλω να συγχαρώ τους πάντες και να μην στρέψω τη συζήτηση σε μια περίπλοκη κατάσταση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…