Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ήταν αρκετά δύσκολο να προσπαθήσω να χάσω την βολή μου” (vid)

“Ήταν αρκετά δύσκολο να προσπαθήσω να χάσω την βολή μου” (vid)

Ο Τζόρνταν Θίοντορ στα 1,3″ πριν το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα κλήθηκε να… αστοχήσει στην βολή προκειμένου να κυλήσει ο χρόνος αλλά η μπάλα τελικά δεν ακούμπησε στην στεφάνη και η ομάδα του Γιατρά είχε την επαναφορά στην συνέχεια. Ο Αμερικανός σχολίασε το συγκεκριμένο γεγονός αλλά και γενικότερα το παιχνίδι απέναντι στους Πατρινούς.

Συγκεκριμένα είπε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»:

“Δεν ήμουν ποτέ ξανά σε αυτή τη θέση. Ήταν αρκετά δύσκολο να προσπαθήσω να χάσω τη βολή μου. Επιχείρησα να πετύχω το ταμπλό και η μπάλα να βρει στεφάνη για να πάει ψηλά και να κυλήσουν δευτερόλεπτα, αλλά ήταν μια πολύ κακή προσπάθεια. Μαθαίνεις όμως από αυτά. Θα δουλέψω παραπάνω στο να… χάνω τις βολές για να παίρνουμε νίκες. Εγώ προσπαθώ να τις βάζω πάντα, αλλά όταν μου ζητάνε να τις χάνω, θα βάζω τα δυνατά μου”.

Για το ματς με τον Προμηθέα: “Το πρώτο ματς ήταν ένας πόλεμος. Δύο τελείως διαφορετικές ομάδες παλεύουν και το πρώτο παιχνίδι έδειξε τον… τόνο που θα έχουμε. Περιμένουμε μια πιο σκληρή αναμέτρηση, έναν πόλεμο. Θα πάμε μέσα στην έδρα τους, δεν έχω αγωνιστεί ποτέ εκεί αλλά έχω ακούσει πως είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίζεις. Πρέπει να πάμε εκεί να τακτοποιήσουμε τις δουλειές μας”.

Για το σκηνικό που ο ίδιος πλησίασε την ομάδα του Προμηθέα σε ένα άτυπο τάιμ άουτ: “Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι από την πλευρά τους. Δεν είχαν τάιμ άουτ και προσπάθησαν να ‘κλέψουν’ ένα καθώς τελείωνε ο χρόνος τους. Ήμασταν στο παρκέ, ό,τι έκανα ήταν απόλυτα νόμιμο. Μπορώ να είμαι στο παρκέ ακριβώς δίπλα τους και αυτό έκανα. Δεν ήθελα να έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν ένα σύστημα ενώ οι διαιτητές κοιτούσαν το βίντεο”.

Δείτε στο 1:53:18

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπάσκετ ΑΕΚ: Ξεκίνησαν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις

Η μπασκετική ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη σεζόν 2022-23, μιας και έγινε η πρώτη συνάντηση για ια…