Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “H τετράδα ήταν ο στόχος μας”

“H τετράδα ήταν ο στόχος μας”

panagiotis vasilopoulos peristeri ifaistos limnou

Το Περιστέρι μετά την επιστροφή του κατάφερε να μπει στην τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο παίκτης της ομάδας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών της Basket League και σημείωσε ότι στόχος τους ήταν η τετράδα.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στις ομάδες. Στην αρχή του πρωταθλήματος καθόμασταν στην τελευταία θέση. Οι φιλοδοξίες μας ήταν να γίνουμε ομάδα και να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Σήμερα βρισκόμαστε, βάσει και των συγκυριών, στην τετράδα με μια ομάδα όπως ο Παναθηναικός να διεκδικούμε τους τελικούς. Οι φιλοδοξίες μας ήταν να είμαστε στην τετράδα και να παίζουμε στην Ευρώπη. Αυτό είχαμε σαν στόχο και δουλεύαμε κάθε μέρα και όλες τις στιγμές ακόμα και όταν οι ομάδες πήγαιναν διακοπές. Χαιρόμαστε γιατί προσπαθήσαμε να είμαστε εδώ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε τα παιχνίδια”.

Για τα νέα παιδιά: “Έχουμε τρομερή παραγωγή ταλέντων και παίκτες που κάνουν πρωταθλητισμό. Κάπου έχουμε χάσει τις γενιές και πώς θα απορροφηθούν τα παιδιά. Πολλά χρόνια υπήρχε παραγωγή ταλέντων και αυτά τα ταλέντα χάνονταν. Δεν υπήρχε εξέλιξη. Φέτος αυτό έχει αρχίσει και αλλάζει. Βλέπω ότι σιγά σιγά οι ομάδες αντιλαμβάνονται την ανάγκη να προστατευτούν τα νέα παιδιά ώστε να απορροφηθούν, να πάρουν ευκαιρίες και να βγάλουμε σωστούς ανθρώπους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …