Κεντρική Διεθνή Πρόεδρος Αδριατικής λίγκας: «Τέσσερις ομάδες είναι κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού»

Πρόεδρος Αδριατικής λίγκας: «Τέσσερις ομάδες είναι κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού»

Τέσσερις ομάδες τάσσονται κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Αδριατική λίγκα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της διοργάνωσης, Ιγκόρ Ντόντικ, σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να συμμετάσχει στην Αδριατική λίγκα, αλλά μόνο εάν το αποφασίσουν οι ίδιες οι ομάδες. Στη συνέλευση που θα γίνει στην Μπάνια Λούκα στις 24 Μαΐου, θα συζητηθεί το θέμα του Ολυμπιακού και εκεί θα αποφασιστεί η συμμετοχή του. Από τη δική του πλευρά, πιστεύω ότι είναι θα ήταν καλό για τη διοργάνωση να μπει μία νέα αγορά και ένα νέο κοινό. Όλοι ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ωστόσο, την απόφαση αυτή θα πάρουν αποκλειστικά οι ομάδες. Όλα θα γίνουν γνωστά στο συμβούλιο της Μπάνια Λούκα», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της λίγκας, Ιγκόρ Ντόντικ στον τηλεοπτικό σταθμό «Alternativnu TV» και πρόσθεσε:

«Απ’ όσο γνωρίζω, αυτή την στιγμή οι Τσεντεβίτα, Ερυθρός Αστέρας, FMP και Μέγκα Μπεμάξ τάσσονται κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού. Αυτό, από την άλλη δεν σημαίνει πως αυτή είναι η τελική του απόφαση. Υπάρχει ακόμη χρόνος για το διοικητικό συμβούλιο. Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τις περισσότερες, γι’ αυτό είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το οτιδήποτε, από την στιγμή που η τελική απόφαση ανήκει στις ομάδες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Τόφας: Ακοίνωσε Σέφερντ

Παίκτης της Τόφας με κάθε επισημότητα είναι ο Κέισι Σέφερντ, καθώς ο παίκτης  μετακινήθηκε…