Κεντρική NBA Οι δηλώσεις του Στεφ για την μάχη των Κάρι (vid)
NBA

Οι δηλώσεις του Στεφ για την μάχη των Κάρι (vid)

curry steph seth e1557839401544

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ΝΒΑ που δύο αδέρφια θα τεθούν αντιμέτωπα σε τελικούς περιφέρειας, με τον Στέφ να σχολιάζει το συγκεκριμένο γεγονός. Ο αρχηγός των Γουόριορς χαρακτήρισε περίεργο το συναίσθημα που θα έχει η οικογένεια, τονίζοντας ωστόσο πως η μεταξύ τους μάχη τους γεμίζει χαρά και ευτυχία.

Διαβάστε τι δήλωσε:

«Πάντα βλέπω τον Σεθ και τον υποστηρίζω. Για εκείνους είναι οικογένεια. Είναι γονείς που μας υποστηρίζουν σε όλη μας την πορεία. Τώρα είναι σε μια κατάσταση σαν κι αυτή, που ουσιαστικά είναι win win για εκείνους, θα έχουν ένα παιδί στους Τελικούς.

Αλλά είναι λίγο τρελό να σκεφτείς ότι είμαστε σε αυτή την σκηνή και παίζουμε μπροστά στην οικογένεια μας. Και μόνο η χαρά και η ευτυχία που φέρνει αυτό είναι απίστευτη. Ο νικητής παίρνει το πρωτάθλημα της περιφέρειας και πάει στους Τελικούς. Δεν χρειαζόμαστε έξτρα στοίχημα. Το ποντάρισμα είναι ήδη πολύ ψηλά».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το πρωτοφανές της μάχης των αδερφών Κάρι ισχύει και για τα αδέρφια Γκασόλ στην Ανατολή, με την διαφορά ότι ο Πάου είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Παράλληλα, ο Ντελ Κάρι και η σύζυγός του, Σόνια, αποφάσισαν να ρίξουν κέρμα για να δουν ποιος θα υποστηρίζει ποιον γιο στους Τελικούς, ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Στεφ Κάρι:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…