Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος:”Ο δικός μας τελικός”

Μανωλόπουλος:”Ο δικός μας τελικός”

MANOLOPOULOS

Για την τρίτη αναμέτρηση του Ηφαίστου με το Περιστέρι μίλησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, λέγοντας ότι το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ο δικός τους τελικός για παίκτες κει τεχνικό επιτελείο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους,

Και να που η ιστορία συνεχίζεται… Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη σεζόν κι έχουμε βρεθεί μία νίκη μακριά από την ημιτελική φάση των playoffs της Betshop Basket League. Θέλαμε ν’ απολαύσουμε αυτή την ιστορική στιγμή για την ομάδα και τη Λήμνο στην πρώτη της συμμετοχή στα playoffs. Παράλληλα στόχος ήταν να παίξουμε καλό μπάσκετ και σε αυτά τα δύο παιχνίδια με το Περιστέρι το έχουμε καταφέρει, με εξαίρεση κάποια κενά διαστήματα.

Πάμε λοιπόν, να παίξουμε έναν τελικό πρωταθλήματος, γιατί θα αποτελεί κανονικό πρωτάθλημα για τον Ήφαιστο να προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Μυστικά και προγνωστικά δεν υπάρχουν. Είδαμε τα λάθη μας και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, προκειμένου ν’ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Με το πνεύμα της ομαδικότητας και της οικογένειας που μας έφερε μέχρι εδώ, με αυτό θα πορευτούμε μέχρι και το τέλος.

Έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα και πάμε να ευχαριστηθούμε και να παλέψουμε ακόμα ένα σημαντικό ματς. Φυσικά το έργο μας δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι το φαβορί.

Σκοπός μας είναι στο τέλος του παιχνιδιού να έχουμε κάνει περήφανη τη Λήμνο, με την προσπάθεια μας στο παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …