Κεντρική NBA Κερ:”Δεν κοντεύει στην επιστροφή ο Κάζινς”
NBA

Κερ:”Δεν κοντεύει στην επιστροφή ο Κάζινς”

steve kerr warriors

Ο Στιβ Κερ κάλεσε τους δημοσιογράφους να ηρεμήσουν αναφορικά με την συμμετοχή ή μη των Ντουράντ, Κάζινς στους τελικούς της Δύσης, υπογραμμίζοντας ότι κανένας από τους δύο δεν έχει πατήσει ακόμα παρκέ.

Ο ΚD δεν υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι ενώ αμφίβολος είναι και για το δεύτερο, ενώ για τον “μπούγκι“, έδωσε τον τίτλο στα media λέγοντας τους ότι θα γράψουν ότι “ο Κερ λέει ότι είναι απίθανο να επιστρέψει ο ΝτεΜάρκους“.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Όλοι πρέπει να ηρεμήσουν με όσα συμβαίνουν με τον Ντουράντ. Δεν έχει μπει ακόμα στο παρκέ και το ίδιο ισχύει και για τον Κάζινς. Δεν έχει ζωντανή δράση από το παρκέ προς το παρόν και δεν κοντεύει στην επιστροφή του. Ελπίζουμε να είναι καλύτερα αυτή την εβδομάδα, αλλά ετοιμαζόμαστε για τη σειρά χωρίς τους δυο τους.

Νομίζω πως τώρα αυτός θα είναι ο τίτλος σας. “Ο Κερ λέει ότι είναι απίθανο να επιστρέψει ο ΝτεΜάρκους”. Πρέπει να τον βλέπουμε κάθε εβδομάδα. Όμως, αν κάποιος δεν έχει κάνει προπονήσεις την ημέρα πριν την έναρξη της σειράς, είναι δύσκολο να επιστρέψει τόσο σύντομα»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…