Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάλεσμα για βοήθεια στον κυρ-Στέφανο από την Θύρα 13

Κάλεσμα για βοήθεια στον κυρ-Στέφανο από την Θύρα 13

Με ανακοίνωσή της η Θύρα 13 ζητά από τους φίλους του Παναθηναϊκού να βοηθήσει τον κυρ-Στέφανο, μια εμβληματική μορφή του οπαδικού κινήματος της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως  “η οικογένεια του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα νοσηλείας και φροντίδας του και το μπαλάκι περνάει πλέον σε εμάς, τους συνοπαδούς του”.

Αναλυτικά:

“Μία ζωή μέσα στα γήπεδα για τη μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει «πράσινος» οπαδός που να μη γνωρίζει τον Στέφανο Αρών, μία από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές της τρίφυλλης εξέδρας, έναν από τους πιο εμβληματικούς φίλους του Μεγάλου Συλλόγου. Πλέον, ο αγαπημένος σε όλους μας «κυρ-Στέφανος» είναι τετραπληγικός και η υγεία του είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη. Καθηλωμένος στο κρεβάτι, δεν μπορεί ούτε να τρέξει με τη θρυλική σημαία της «13ης Θύρας», ούτε να χτυπήσει την κουδούνα του αλλά ούτε και να φωνάξει το κλασικό «άμυνα», όπως συνήθιζε να κάνει στα κλειστά γήπεδα της Λεωφόρου, της Γλυφάδας, του Σπόρτιγκ και του Ο.Α.Κ.Α. Η οικογένεια του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα νοσηλείας και φροντίδας του και το μπαλάκι περνάει πλέον σε εμάς, τους συνοπαδούς του.

Αρχής γενομένης από την Παρασκευή 17 Μαΐου και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 19.00-21.00 ο Κεντρικός Σύνδεσμος της Θύρας 13 (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 115) θα είναι ανοιχτός για όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά στον Στέφανο Αρών και στην οικογένειά του, με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας.

Κοινοποιούμε, προσφέρουμε, μα το κυριότερο: δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους που στάθηκαν μία ολόκληρη ζωή δίπλα στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Άνθρωποι όπως ο Στέφανος Αρών δεν είναι απλώς κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Καββαδά

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Βασίλη Καββαδά, με τον εξάστ…