Κεντρική Elite League Ευχαρίστησε τον Κόροιβο ο Λεϊμάνις (pic)

Ευχαρίστησε τον Κόροιβο ο Λεϊμάνις (pic)

toms leimanis koroivos amyntas

Ο Τομς Λεϊμάνις ήταν εκ των αποκαλύψεων της φετινής χρονιάς, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και ξεχώρισε με τη φανέλα του Κόροιβου. Ο 25χρονος γκαρντ με ανάρτηση του ευχαρίστησε την ομάδα της Αμαλιάδας για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

“Θέλω να δείξω την εκτίμηση μου στον Κόροιβο. Επέστρεψα ασφαλής στην πατρίδα μου, και αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Έτσι, η πρώτη μου σεζόν μακριά από την χώρα ολοκληρώθηκε , δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και ευγνώμων στους ανθρώπους που γνώρισα και δούλεψα μαζί τους στην Αμαλιάδα. Εγώ και η οικογένεια μου είμαι ευγνώμων που σας γνωρίσαμε και μας φιλοξενήσατε στην πόλη σας, και μας κάνατε να αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Οι άνθρωποι που απάρτιζαν τον Κόροιβο πάντα θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της οικογένειας μου και της δική μου.

Ευχαριστώ τον Κόροιβο, όλη την ομάδα, τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση, τους προπονητές, τον ιατρό μας, τον φυσιοθεραπευτή, στον Άρη Βλαχοχριστόπουλο (φροντιστής), στους συμπαίκτες μου, σε όσους εργάζονταν για τον οργανισμό, και πάνω από όλα στους φοβερούς μας φιλάθλους, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να είμαστε η ομάδα που εμφανιστήκαμε, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια.

Αμαλιάδα – Κουρούτα, Ελλάδα, όλα ήταν υπέροχα, ανυπομονώ για το πότε θα ξανά επιστρέφω ξανά ώστε να  επισκεφτώ αυτά τα μέρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…