Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Διχασμένη η ΚΕΔ, τέλος ο Συμεωνίδης

Διχασμένη η ΚΕΔ, τέλος ο Συμεωνίδης

simeonidis

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος γνώριζε ότι την Τετάρτη ταξιδεύει, προκειμένου να σφυρίξει αγώνα της VTB League. Εδώ και καιρό κυκλοφορούσε η… πληροφορία ότι θα ορίζονταν στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα και σύμφωνα με κάποιους που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, δεν ήταν καθόλου σύμφωνος με αυτή την προοπτική.

Βλέπετε, κανείς δεν ήθελε να είναι η αφορμή για να υποχρεωθούν οι «ερυθρόλευκοι» να φύγουν από τις εσωτερικές διοργανώσεις.

Όταν βγήκαν τα εισιτήρια, όλα έμοιαζε να παίρνουν τον δρόμο τους, η θέση της ΚΕΔ ήταν (;) δεν ορίζουμε κανέναν από τους τρεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όμως την τελευταία στιγμή -πρόδηλα η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έπαιξε τον ρόλο της- ο Κώστας Κορομηλάς αποφάσισε (με τη σύμφωνη γνώμη του Κυριάκου Ταβουλαρέα) να ορίσει τον Αναστόπουλο στο ΣΕΦ.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Στέλιο Συμεωνίδη, ο οποίος αποχώρησε και φέρεται να είπε ότι «δεν πρόκειται να ξανάρθω στην ΚΕΔ, όσο είναι εδώ οι άλλοι δύο». Όπως αντιλαμβάνεστε, ακόμα κι… εσωκομματικά αυτή η απόφαση έφερε αναστάτωση κι αντιδράσεις.

Πώς και γιατί αποφάσισε η μειοψηφία της ΚΕΔ να ωθήσει τον Ολυμπιακό στα άκρα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξηγήσουν τα μέλη της. Όχι στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», αλλά στον κόσμο του μπάσκετ.

Πηγή: to10.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα …