Κεντρική Α1 Δεν αναβάλλει το Ολυμπιακός – Προμηθέας ο Βασιλειάδης!

Δεν αναβάλλει το Ολυμπιακός – Προμηθέας ο Βασιλειάδης!

Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας για την 26η αγωνιστική της Basket League. Ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε να μην αναβάλλει την αναμέτρηση. Παράλληλα, ο υφυπουργός έκανε γνωστό ότι θα υπάρχει εισαγγελέας στο ΣΕΦ, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές.

Αναλυτικά η δήλωση του Υφυπουργού:

“Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.

Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα”.

Load More Related Articles
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α1

Δειτε επισης

Κοντά σε αποκλεισμό “σοκ” η Μπάμπεργκ του Ζήση

Η Μπάμπεργκ δεν τα πηγαίνει καλά στα playoffs του γερμανικού πρωταθλήματος και κινδυνεύει …