Κεντρική Β' Εθνική Από μία κλωστή κρέμεται το μέλλον του Εθνικού!

Από μία κλωστή κρέμεται το μέλλον του Εθνικού!

porfyrios kotsopoulos ethnikos

Ο Εθνικός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τη φετινή χρονιά, καθώς έφτιαξε μία ομάδα 15 μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα με παίκτες χαμηλότερων κατηγοριών. Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και να υποβιβαστεί αγωνιστικά στη Β΄Εθνική και να μην πέσει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Το μέλλον, όμως, του Εθνικού κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή, καθώς ο Βασίλης Δέρβος που θα αναλάμβανε την ομάδα τη νέα χρονιά έκανε πίσω. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα στα μέσα της σεζόν και είχαν συμφωνήσει να παραδοθεί η ομάδα στον Βασίλη Δέρβο μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Τελικά, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και η ομάδα του Εθνικού κινδυνεύει να μην κατέβει στη Β΄Εθνική. Ο Βασίλης Δέρβος είχε προχωρήσει στον σχεδιασμό της ομάδας και μάλιστα είχε βρει προπονητή και είχε κάνει κινήσεις για την απόκτηση παικτών, που όμως όπως είναι φυσικό δεν θα ολοκληρωθούν.

Πλέον, η διοικούσα επιτροπή του Εθνικού προσπαθεί να βρει άλλη λύση και να σώσει την ομάδα. Τα πράγματα είναι δύσκολα και αναμένονται άμεσα εξελίξεις για το μέλλον του ιστορικού σωματείου του Πειραιά, που κινδυνεύει να επιστρέψει στην ΕΣΚΑΝΑ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…