Κεντρική Β' Εθνική Ξαφνική αποχώρηση από τον Δούκα! Νέα σελίδα στην ομάδα

Ξαφνική αποχώρηση από τον Δούκα! Νέα σελίδα στην ομάδα

doukas

Ο Λευτέρης Ζησιμάτος αποτελεί τον νέο Γενικό Αρχηγό του τμήματος Μπάσκετ του ΑΣΕΔ, μετά την ξαφνική παραίτηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου από το διοικητικό «τιμόνι» της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Λευτέρη Ζησιμάτο ως το νέο Γενικό Αρχηγό του τμήματος Μπάσκετ του ΑΣΕΔ!

Πράγματι, στην χθεσινή (8/4) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Δούκας, πρότεινε ο Λευτέρης να αναλάβει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού του Μπασκετικού ΑΣΕΔ κάτι που έγινε ομόφωνα αποδεκτό από όλα τα υπόλοιπα Μέλη!

Έτσι, μετά την ξαφνική παραίτηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου – για προσωπικούς λόγους – από το διοικητικό «τιμόνι» του τμήματος, ο Λευτέρης Ζησιμάτος έρχεται να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε και παράλληλα να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εκκρεμότητες που προέκυψαν…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος Γενικός Αρχηγός του ΑΣΕΔ είναι το νεότερο Μέλος του 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου αντικαθιστώντας πέρυσι τον Δημήτρη Σέρβη, αλλά παράλληλα αποτελεί έναν από τους παλαιότερους εφόρους του Συλλόγου έχοντας αναλάβει τη θέση αυτή από τις ακαδημίες μέχρι και την φετινή ομάδα των Παίδων που κατετάγη δεύτερη στην ΕΣΚΑ»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …