Κεντρική Basket League Κύμη Τουτζιαράκης: “Ο τελικός της χρονιάς”

Τουτζιαράκης: “Ο τελικός της χρονιάς”

stauros toutziarakis kymi

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης χαρακτήρισε το παιχνίδι της Κύμης με το Ρέθυμνο ως τον τελικό της χρονιάς για την ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου,

Η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος πέρασε, με εμάς δυστυχώς να μην καταφέρνουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας έφτανε πολύ κοντά στην παραμονή. Ήμασταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της λίγκας, αλλά κάποια λάθη και κάποιες μικρές λεπτομέρειες μας στέρησαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε.

Δεν θα σταθώ όμως περισσότερο στον προηγούμενο αγώνα , καθώς μπροστά μας έχουμε μια αγωνιστική που μπορεί να κρίνει το ποιος θα βρίσκεται και του χρόνου στην Basket League. Υποδεχόμαστε στην Χαλκίδα την ομάδα του Ρεθύμνου, που είναι αυτήν την στιγμή ο άμεσος ανταγωνιστής μας για την παραμονή. Πρόκειται για μια ομάδα έμπειρη, με πολλά χρόνια στην κατηγορία, που έχει στο ιστορικό της πολλές παρουσίες στα play off.

Κάθε αγώνας είναι τελικός για εμάς, αλλά ο συγκεκριμένος ίσως είναι ο τελικός της χρονιάς. Η νίκη είναι μονόδρομος και θα την διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις! Έχουμε ένα βαθμολογικό προβάδισμα, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι σε αυτήν την προσπάθεια μας θα έχουμε δίπλα μας τον φίλαθλο κόσμο που μας στηρίζει! Τώρα τον θέλουμε στο πλευρό μας πιο πολύ από ποτέ!!

Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο οδηγούν στο κλειστό της Κανηθου! Σας περιμένουμε!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…