Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Ρεκόρ καριέρας απ’ τον Παπαντωνίου

Ρεκόρ καριέρας απ’ τον Παπαντωνίου

nontas papantoniou

Σε ένα γήπεδο στο οποίο πέρασε ένα μέρος της σεζόν 2016-17, ο Νώντας Παπαντωνίου σημείωσε την κορυφαία επίδοση σκοραρίσματος των 256 αγώνων του στην Betshop Basket League. Είχε 27 πόντους στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Προμηθέα, δύο περισσότερους από το περσινό παιχνίδι με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο απέναντι στο Λαύριο Aegean Cargo για την 11η αγωνιστική.

Το μοναδικό ριμπάουντ του Παπαντωνίου στο χθεσινό παιχνίδι ήταν στην επίθεση και με αυτό, συμπλήρωσε τα 100 στην κατηγορία.

*Ο Τζόε Ντόρσεϊ δεν πέρασε εύκολο απόγευμα στο “Δ.Τόφαλος” αφού πέραν του ότι είχε 5/17 δίποντα, δέχτηκε επτά μπλοκ από τους παίκτες του Προμηθέα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επίδοση όχι μόνο της φετινής Betshop Basket League -από τέσσερις είχαν δεχτεί σε ένα παιχνίδι, οι Γκάρι ΜακΓκί, Τζέιμς Γκιστ και Ξαβιέρ Ρατάν-Μέις- αλλά και συνολικά στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο Ντόρσεϊ ισοφάρισε το σχετικό ρεκόρ, με αρνητική ασφαλώς χροιά, αφού επτά κοψίματα είχε δεχτεί ως παίκτης του Άρη ο Τζέρεμι Χαντ στις 14 Δεκεμβρίου 2013 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Ο Αμερικανός σέντερ ωστόσο τελείωσε το παιχνίδι της Πάτρας με 10 πόντους και 17 ριμπάουντ. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο και τέταρτο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, “double-double” του Ντόρσεϊ ενώ ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι είχε 17 ριμπάουντ για τρίτο συνεχές παιχνίδι! Εννιά από αυτά τα ριμπάουντ τα πήρε στην επίθεση, σημειώνοντας νέο ρεκόρ περιόδου για την Betshop Basket League. Το προηγούμενο ήταν τα οχτώ που είχε ο ίδιος στο εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι Βίκος Cola όπως ακόμη ο Μιλουτίνοφ (Χολαργός-Ολυμπιακός) και ο Έλις (Προμηθέας-ΑΕΚ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…