Κεντρική NBA “Σκασμένος” ο Ουέστμπρουκ! “Θέλετε να καθορίσετε την καριέρα μου; Κάντε το!
NBA

“Σκασμένος” ο Ουέστμπρουκ! “Θέλετε να καθορίσετε την καριέρα μου; Κάντε το!

russell westbrook oklahoma

Εντονη είναι η κριτική που ασκείται στον Ράσελ Ουέστμπρουκ μετά τον αποκλεισμό των Θάντερ. Ο ίδιος -όντας σκασμένος- “απάντησε” λέγοντας τα εξής στην αποχαιρετιστήρια φετινή συνέντευξη Τύπου:

“Αν θέλετε να καθορίσετε την καριέρα μου και τι έκανα σε δύο-τρία παιχνίδια, εμπρός. Κάντε το! Δεν σημαίνει τίποτα για μένα. Δεν σημαίνει. Θα σηκωθώ το πρωί, με τρία όμορφα παιδιά, θα χαμογελάσω. Θα είμαι χαρούμενος, θα απολαύσω τη ζωή. Το να μιλάτε αν έπαιξα άσχημα και ποιος είναι καλύτερος δεν αλλάζει κάτι για μένα.

Ξέρω ποιος είμαι ως άνθρωπος κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μπορώ να πω για μένα. Ξέρω ποιος είμαι. Γνωρίζω τις ικανότητες μου. Τι έχω πετύχει. Ξέρω τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Είμαι Οκ με όλα αυτά. Η συζήτηση που γίνεται- δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε- και ότι είναι αυτή τέλος πάντων, συνεχίστε. Κι εγώ θα συνεχίσω να ζω τη ζωή μου”.

Για το αν κατόρθωσε να μετατρέψει κοινοτοπία το “τριπλ νταμπλ: “Έτσι λέτε; Ας είναι έτσι. Να δούμε ποιος μπορεί να το κάνει. Κανείς δεν μπορεί!”.

Ολοκληρώνοντας είπε: “Πολλοί μισητές σου εμφανίζονται όταν κάνεις τόσα πολλά στο υψηλότεροι επίπεδο. Έτσι είναι η ζωή φίλε. Οι άνθρωποι προσπαθούν να στο αφαιρέσουν από σένα, αλλά κανείς δεν μπορεί να το πάρει από τα χέρια μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…