Κεντρική Διεθνή “Φτάνω στο τέλος της καριέρας μου με την Εθνική”

“Φτάνω στο τέλος της καριέρας μου με την Εθνική”

marc gasol 1

Ο Μαρκ Γκασόλ συνεχίζει να υπηρετεί την Εθνική Ισπανίας και σε συνέντευξη του τόνισε ότι φτάνει κοντά στο τέλος της καριέρας του με τη φανέλα της Εθνικής. Ο Ισπανός παράλληλα τόνισε ότι έχει τα ίδια κίνητρα τώρα μ΄αυτά, που είχε όταν ξεκίνησε να παίζει για την Ισπανία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο σάιτ της FIBA:

“Το Παγκόσμιο Κύπελλο μου θυμίζει όμορφες αναμνήσεις. Το 2006 είχαμε κάνει ένα καλό τουρνουά και καταφέραμε να φτάσουμε στην κορυφή του κόσμου. Είναι κάτι που ονειρεύεσαι. Πέρασαν 13 χρόνια από τότε αλλά ακόμα το έχω φρέσκο στη μνήμη μου. Ήμουν νεότερος και η ομάδα που είχαμε ήταν πολύ καλή. Ήταν μια μοναδική στιγμή χαράς. Από τις καλύτερες της καριέρας μου. Μακάρι όλοι οι παίκτες να μπορούσαν να είχαν αυτήν την εμπειρία.

Ήταν ένας πολύ δύσκολος δρόμος μέχρι την κατάκτηση του χρυσού. Όμως είναι κάτι το μοναδικό να το καταφέρνεις και να έχεις τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για τέσσερα χρόνια. Σε τέτοιες διοργανώσεις παίζει μεγάλο ρόλο το πώς θα ξεκινήσεις. Πώς κύλησε το training camp και η προετοιμασίας, όπως επίσης και σε τι φυσική κατάσταση θα βρίσκεσαι. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και σε φόρμα από τη πρώτη μέρα του τουρνουά”.

Για τον ίδιο: “Είμαι πιο κοντά στο τέλος της καριέρας μου με την εθνική Ισπανίας, αλλά το κίνητρο παραμένει ακριβώς το ίδιο όπως και την πρώτη μέρα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας. Απολαμβάνω όλες τις στιγμές με τα παιδιά. Θέλω να βοηθήσω την εθνική να κατακτήσει περισσότερα μετάλλια πριν αποσυρθώ από τα διεθνή μου καθήκοντα. Κοιτάζω τα πάντα βήμα προς βήμα. Τώρα έχουμε ακόμα τη σεζόν στο ΝΒΑ και μετά θα επικεντρωθώ πλήρως στο Παγκόσμιο Κύπελλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…