Κεντρική Basket League Άρης Προπόνηση παρουσία Παπαγεωργίου και αναφορά στο παιχνίδι με Ρέθυμνο

Προπόνηση παρουσία Παπαγεωργίου και αναφορά στο παιχνίδι με Ρέθυμνο

papageorgiou 5

Τετραήμερο ρεπό ακολουθεί για τους παίκτες του Άρη μετά την προπόνηση της Μ. Πέμπτης. Σε αυτήν βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου ο οποίος πέρα από ευχές, τόνισε προς τους παίκτες ότι οι “κίτρινοι” πρέπει να κερδίσουν το Ρέθυμνο, ανεξάρτητα αν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε:

“Την τελευταία τους προπόνηση πριν το Πάσχα πραγματοποίησαν σήμερα (25/04) το πρωί οι παίκτες του ΑΡΗ. Η ομάδα θα επιστρέψει στο γήπεδο την ερχόμενη Τρίτη (30/04), συνεχίζοντας σε πιο εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Γιώργος Αγγέλου δεν προπονήθηκε.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου βρέθηκε σήμερα (25/04) στην προπόνηση και ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα, ενώ τόνισε ότι απομένει ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο, το οποίο θα πρέπει να κερδίσει η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…