Κεντρική Γ' Εθνική ΟΦΗ: Κάλεσμα στον κόσμο του για το ματς με τον Αργοναύτη

ΟΦΗ: Κάλεσμα στον κόσμο του για το ματς με τον Αργοναύτη

ofi

Ο ΟΦΗ δίνει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, καθώς το ματς με τον Αργοναύτη Ραφήνας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην άνοδο. Η κρητική ομάδα θέλει την στήριξη του κόσμους της και γι αυτό εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τους περιμένουν στο γήπεδο για να φωνάξουν για το σήμα.

Αναλυτικά:

“Μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος φτάνει στο τέλος της. Η προσπάθεια επανεκκίνησης του τμήματος μπάσκετ του Ο.Φ.Η. φτάνει στην κορύφωση της μετά από δύο σκληρά χρόνια.

Ο Ο.Φ.Η. βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο στην Β’ Εθνική και ένας σύλλογος που είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί όπου και αν αγωνίζεται, θέλει δίπλα του τον κόσμο του στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (17.00) με αντίπαλο τον Αργοναύτη Ραφήνας στο κλειστό στα “Δύο Αοράκια”.

Καλούμε όλο τον Ομιλίτικο λαό να συρρεύσει στις εξέδρες του κλειστού στα “Δύο Αοράκια” και να έρθει να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας για να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την άνοδο.

Η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη γιατί ο Ο.Φ.Η. είστε εσείς. Σας περιμένουμε να έρθετε στο κλειστό στα “Δύο Αοράκια” και να φωνάξετε για το σήμα και την “ασπίδα”.

Η νέα εποχή του τμήματος μπάσκετ του Ο.Φ.Η. έχει ανάγκη τον κόσμο του για να βαδίσουμε μαζί σε νέες στιγμές επιτυχιών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…