Κεντρική NBA NBA: Τα αποτελέσματα των πλέι οφ (vids)

NBA: Τα αποτελέσματα των πλέι οφ (vids)

steph curry

Ξεκίνησαν τα playoffs του ΝΒΑ, με τρεις ομάδας να “σπάνε” την έδρα και μόνο τους Γουόριορς να επικρατούν μέσα στο “σπίτι τους”.

Τα αποτελέσματα:

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Λος Άντζελες Κλίπερς 121-104

Ντένβερ Νάγκετς – Σαν Αντόνιο Σπερς 96-101

Τορόντο Ράπτορς – Ορλάντο Μάτζικ 101-104

Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μπρούκλιν Νετς 102-1011

Έγραψε ιστορία ο Κάρι

Οι Γουόριορς δεν συνάντησαν πρόβλημα απέναντι στους Κλίπερς και κέρδισαν με σκορ 121-104. Ο Στεφ Κάρι έκανε εξαιρετικό παιχνίδι πετυχαίνοντας 38 πόντους ενώ “κατέβασε” 15 ριμπάουντ και έδωσε 7 ασίστ. Να σημειωθεί πως ο Αμερικανός έγινε ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων όλων των εποχών στα playoffs του ΝΒΑ. Εφτασε τα 386 και ξεπέρασε τον Ρέι Άλεν που είχε 385.

“Εσπασαν” την έδρα οι Σπερς

Οι Σπερς ήταν εξαιρετικοί απέναντι στους Νάγκερς και επικράτησαν εκτός έδρας με 96-101. Ετσι “έσπασαν” την έδρα και πήραν προβάδισμα πρόκρισης. Ο ΝτεΡόζαν είχε “double-double με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ και πολύ καλός ήταν ο Ουάιτ με 16 πόντους.

Εντυπωσιακό “διπλό” για Μάτζικ

Εκπληξη στο Τορόντο… Οι Μάτζικ επικράτησαν εκτός έδρας των Ράπτορς με σκορ 104-101. Στα 3,5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του ματς,  ο Ντι Τζέι Όγκουστιν με μεγάλο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο τελευταίος είχε 25 πόντους και 6 ασίστ στον αγώνα ενώ από τους Ράπτορς ο Λέοναρντ είχε 25 πόντους.

Εκτός έδρας νίκη για Νετς

Μια ακόμη ομάδα που “έσπασε” την έδρα… Οι Νετς επικράτησαν εκτός έδρας των Σίξερς με 111-102. Σπουδαία δουλειά έκανε ο Ντέιβις με 12 και 16 ριμπάουντ ενώ από την άλλη, ο Μπάτλερ είχε 36 πόντους αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα της Φιλαδέλφεια που έχανε στην δεύτερη περίοδο με 54-62.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

ΔΕΑΒ: Κλήθηκαν σε απολογία Πανιώνιος και Ηρακλής

Στη ΔΕΑΒ κλήθηκαν Πανιώνιος και Ηρακλής. Η Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας μετά τα επεισόδ…