Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αποκαλυπτικός Μπουρούσης: “Υπήρχε επαφή με ΑΕΚ, πέρσι με ήθελε ο Γιαννακόπουλος”

Αποκαλυπτικός Μπουρούσης: “Υπήρχε επαφή με ΑΕΚ, πέρσι με ήθελε ο Γιαννακόπουλος”

giannis bourousis

Ο Γιάννης Μπουρούσης βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο της ΕΡΤ κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προοπτική επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

“Δεν πάω να παίξω για έναν μήνα. Το εθνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Για την ΑΕΚ τι να συζητήσουμε; Για να είμαι ειλικρινής και δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά, Υπήρχε μία επαφή για το εάν με ενδιαφέρει να παίξω. Δεν έχουμε μιλήσει περαιτέρω για κάτι ουσιώδες. Μπορεί τις επόμενες μέρες να μιλήσουμε. Έχω ενημερώσει ότι υπάρχουν ομάδες στην Κίνα που μπορώ να αγωνιστώ και του χρόνου. Σίγουρα κοιτάζω την Ευρωλίγκα για να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι αντέχω έναν χρόνο. Δεν ανανέωσα στην Κίνα. Θα υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα είναι δική μου απόφαση το αν θα γυρίσω. Για να υπάρχει διάθεση στην ΑΕΚ πρέπει να μιλήσουμε. Δεν μπορώ να πάω για έναν μήνα παίξω μπάσκετ εδώ. Δεν ρισκάρω.

Και πέρσι με ήθελε ο κύριος Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο. Δεν ρισκάρω για έναν μήνα. Δεν είναι καθόλου εύκολο το κινέζικο πρωτάθλημα. Ήμουν κουρασμένος. Δεν έχω λόγο να επιστρέψω άμεσα στην Ελλάδα”, δήλωσε ο Καρδιτσιώτης σέντερ που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Κίνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…