Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Γκάλης και Γιαννάκης οι κορυφαίοι Έλληνες στην ιστορία” (pic)
NBA

Αντετοκούνμπο: “Γκάλης και Γιαννάκης οι κορυφαίοι Έλληνες στην ιστορία” (pic)

giannis antetokounmpo ellada

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι δεν είναι ακόμη στους κορυφαίους Έλληνες παίκτες στην ιστορία. Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι δύο κορυφαίοι είναι ο Νίκος Γκάλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Στιβ Μπούλπετ στην «Boston Herald» εξιστόρησε ένα περιστατικό που έγινε μετά από μια προπόνηση των Μπακς στο Μιλγουόκι. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι σε μία προπόνηση ήταν παρών ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Τζιμ Πάσκι του «Bucks TV» έτρεξε στο μέρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του είπε: “Έχουμε τους δύο κορυφαίους Έλληνες παίκτες της ιστορίας εδώ σήμερα, σωστά;”.

Ο παίκτης των Μπακς απάντησε όχι και είπε ότι μόνο τον ένα κορυφαίο και έδειξε τον Γιαννάκη. Τότε ο Πάσκι του είπε ότι είναι ο δεύτερος καλύτερος και ο Αντετοκούνμπο απάντησε: “Ο Νικ Γκάλης και ο Γιαννάκης είναι οι δύο κορυφαίοι Έλληνες στην ιστορία. Όταν φτάσω σε αυτό το επίπεδο, θα σε ενημερώσω!”.

Ο Μπούλπετ ρώτησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτός είπε: “Ο Γιάννης είναι σπουδαίος παίκτης και ένας απίστευτος άνθρωπος. Θέλει κάθε ημέρα να γίνεται όλο και καλύτερος. Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος, γιατί πολλά παιδιά, αν έχουν ταλέντο, δεν θέλουν να δουλεύουν σκληρά. Αλλά βλέπεις τον Γιάννη που είναι πολύ ταλαντούχος, εργατικός και εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι δύσκολο να τα βρεις όλα αυτά μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…