Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος: ” Εμείς πλέον έχουμε πάψει να συζητάμε για…”

Ζιάγκος: ” Εμείς πλέον έχουμε πάψει να συζητάμε για…”

rethymno cretan kings Ziagkos 10

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (1/4) στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Ο προπονητής των Κρητικών, Βαγγέλης Ζιάγκος, μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα μάχονται για την παραμονή.

“Η ομάδα παίζει εδώ και καιρό με την πλάτη στον τοίχο. Πράγματι παίζουμε με έναν σπουδαίο αντίπαλο και υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Εμείς πλέον έχουμε πάψει να συζητάμε για το ποιος είναι ο αντίπαλος μας και ποια η δυναμικότητα του. Παίζουμε για την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό μας και τα εσωτερικά κίνητρα που οφείλει ο καθένας από εμάς να βρει για τον εαυτό του. Έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε και το βιώνουμε στην καθημερινότητα μας, ότι όσο η ομάδα έχει μαθηματικές ελπίδες και όσο είμαστε όρθιοι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε”.

Για την προσθήκη του Τράβις Μπάντερ, σημείωσε: «Είμαστε μία ομάδα που κατά γενική ομολογία παίζει ελκυστικό μπάσκετ. Δημιουργεί καταστάσεις αλλά πονάει στο να ολοκληρώσει τις καλές επιθετικές κατοχές με εύστοχα μακρινά σουτ. Το στοιχείο του Μπάντερ είναι το μακρινό σουτ και για αυτόν τον λόγο επελέγη».

Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα Εφήβων, η οποία θα μπει στη μάχη του φάιναλ φορ Κρήτης αύριο. “Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εφηβική μας ομάδα στους αυριανούς τελικούς. Πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες, έχουν τις ευχές όλων μας και θα τους στηρίξουμε από κοντά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…