Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος: “Επικίνδυνος στην έδρα του ο Ήφαιστος”

Βασιλόπουλος: “Επικίνδυνος στην έδρα του ο Ήφαιστος”

panagiotis vasilopoulos peristeri kolossos rodou

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο φόργουορντ του Περιστερίου τόνισε τη δυσκολία της αναμέτρησης, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Έχουμε μπροστά μας ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδι στην μέχρι τώρα Basket League. Ταξιδεύουμε προς την Λήμνο για να αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως είναι ο Ήφαιστος, με πολύ καλούς ξένους παίκτες και προπονητή και θέλει ιδιαίτερη προσοχή η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Θα είναι η τρίτη φορά μέσα στην χρονιά που θα παίξουμε εναντίον τους, κι αν τις δύο προηγούμενες είχαμε κερδίσει, τώρα θα είναι ακόμα δυσκολότερο το παιχνίδι γιατί ο Ήφαιστος, όσο περνάει ο καιρός, δουλεύει σωστά και αποδίδει εξαιρετικό μπάσκετ.

Στην έδρα του ειδικά, είναι πολύ επικίνδυνος. Το γήπεδο είναι διαρκώς γεμάτο και οι φίλαθλοι του δημιουργούν μια ωραία και συνάμα “καυτή” ατμόσφαιρα, από αυτή που κάθε αθλητής χαίρεται να παίζει.

Εμείς από την πλευρά μας, ξεπερνάμε τα προβλήματα τραυματισμών, βάζουμε τα νέα παιδιά στο παιχνίδι μας και νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός, θα αποδίδουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

«Λύγισε» ο Σπανούλης: «Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για την στήριξη της»

«Λύγισε» ο Βασίλης Σπνούληε κατά την βράβευση του. Ο Βασίλης Σπανούλης παρέλαβε στα χέρια …