Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος: “Απαραίτητη η βοήθεια του κόσμου”

Βασιλόπουλος: “Απαραίτητη η βοήθεια του κόσμου”

panagiotis vasilopoulos peristeri kolossos rodou

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με τον Άρη έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο φόργουορντ του Περιστερίου τόνισε πως το παιχνίδι είναι δύσκολο και η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Όσο περνάει ο καιρός, τα παιχνίδια θα γίνονται δυσκολότερα καθώς οι ομάδες βελτιώνονται. Έτσι και ο Άρης. Έχει βρει ρυθμό, παίζει καλό μπάσκετ αλλά, δυστυχώς για εμάς, προέρχεται από μία “κακή” ήττα στην έδρα του, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες του θα έρθουν… διψασμένοι για την νίκη.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να δείξουμε για ακόμα μία φορά πως στη έδρα μας είμαστε υπέρ το δέον ανταγωνιστικοί, μαχητικοί και πως μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο, φτάνει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Το καλό είναι πως θα παίξουμε ενώπιον του κοινού μας.

Εύχομαι μόνο, αυτή την φορά το γήπεδο να έχει περισσότερο κόσμο διότι παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και η βοήθεια του κόσμου μας είναι απαραίτητη. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ικανοποιήσουμε και στο τέλος, όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε μία ακόμα επιτυχία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…