Κεντρική Ειδήσεις Βασιλειάδης: ”Να αποδείξει η ΕΟΚ ότι δεν είναι μέρος του προβλήματος”

Βασιλειάδης: ”Να αποδείξει η ΕΟΚ ότι δεν είναι μέρος του προβλήματος”

Ο Γιώργος Βασιλειάδης τοποθετήθηκε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Στο Κόκκινο 105.5” για τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ, σε συνδυασμό με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και τόνισε την ανάγκη οι αρμόδιοι φορείς να σκύψουν στα προβλήματα όπως και οι διοικητικοί παράγοντες.

Αναλυτικά: 

”Η Γ.Γ.Α. δεν μπορεί να παρέμβει στα θέματα διαιτησίας. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενημερώσουμε τις διεθνείς ομοσπονδίες και να ζητήσουμε να βοηθήσουν προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Περιμένουμε να γίνει κάποια κίνηση ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση. Αντ’ αυτού περνούν οι μέρες και η κατάσταση εντείνεται! Είδαμε σοβαρές καταγγελίες στο τελευταίο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Η ΕΟΚ πρέπει να πάρει πρωτοβουλία για να εξομαλύνει την κατάσταση. Πρέπει να πάρει μια σοβαρή, ειλικρινή και μόνιμη πρωτοβουλία, δείχνοντας πως δεν είναι μέρος του προβλήματος. Άπαντες κρίνονται!

Αυτή τη στιγμή ένα πρωτάθλημα κρέμεται σε μια κλωστή και περιμένουμε να δούμε κάποια κίνηση. Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση. Εμείς συνδράμουμε στο να βρεθεί λύση στον βαθμό που μπορούμε και μας επιτρέπεται. Μπορεί, λοιπόν, να βρεθεί λύση εφόσον υπάρχει ειλικρινής διάθεση και τόλμη από την πλευρά της ΕΟΚ! Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι αυτή η εβδομάδα είναι κρισιμότατη. Θα πάρουμε κάθε αναγκαία πρωτοβουλία ώστε να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο”.

Για τη συμπεριφορά των παραγόντων: ”Έχω στείλει στον Αθλητικό Εισαγγελέα κάθε παράγοντα που έχει… ξεφύγει. Πάντα ενημερώνουμε τον αρμόδιο Αθλητικό Εισαγγελέα και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε περιπτώσεις… παραβατικής συμπεριφοράς. Δεν βγάζουμε ανακοινώσεις κάθε τρεις και λίγο. Η συμπεριφορά των παραγόντων είναι μεγάλο πρόβλημα, είτε είναι οπαδική, είτε έχει πολιτικά κίνητρα όπως συμβαίνει κυρίως στο ποδόσφαιρο. Ο κόσμος πρέπει να φέρει τους παράγοντες των ομάδων προ των ευθυνών τους. Δεν γίνεται να τινάξουμε στον αέρα το καλύτερο πρωτάθλημα της χώρας! Είμαστε εδώ για να δώσουμε όποια λύση μπορούμε να δώσουμε θεσμικά”.

Σχετικα με την πιθανότητα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι: ”Το να κάνουμε μια συνάντηση για να βγάλουν φωτογραφίες, για τα μάτια του κόσμου, δεν έχει κανένα νόημα. Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα γίνει κι αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Φασούλας: “H A2 έχει στείλει δύο παίκτες στο ΝΒΑ, πρέπει να γίνει πιο εμπορική”

Ο Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε στη Πάτρα στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, και …