Κεντρική NBA Το απίθανο σουτ του Γκρίφιν που δεν μέτρησε ποτέ! (vid)
NBA

Το απίθανο σουτ του Γκρίφιν που δεν μέτρησε ποτέ! (vid)

NBA

Σε ένα παιχνίδι ανατροπών και με ατμόσφαιρα πλέι-οφ, οι Ντιτρόιτ Πίστονς πήραν σπουδαία νίκη επί των Τορόντο Ράπτορς με 112-107 στην παράταση και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση της κατάταξης στην Ανατολή. Ο Μπλέικ Γκρίφιν ήταν στυλοβάτης για τους νικητές, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 27 πόντους κι 7 ριμπάουντ αλλά το πιο θεαματικό highlight του δεν έμελλε να καταγραφεί στα τελικά στατιστικά!

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 107-102 υπέρ των Ράπτορς στο έξτρα πεντάλεπτο, ο Γκρίφιν πήρε τη base-line με αντίπαλο τον Πασκάλ Σιάκαμ. Στον δρόμο του αντιμετώπισε και τον Μαρκ Γκασόλ, με τον Ισπανό να υποπίπτει στο φάουλ και με τον Γκρίφιν να πετάει την μπάλα, σκοράροντας εκτός ισορροπίας πίσω από το καλάθι!

Παρ’όλα αυτά, βάσει των κανονισμών του NBA, ένα σουτ δεν μπορεί να μετρήσει, σε περίπτωση που η μπάλα περάσει πάνω από το πίσω μέρος του ταμπλό, με συνέπεια το απίθανο σουτ του Γκρίφιν να θεωρηθεί ως μη γενόμενο (πηγή: Reddit).

Οι Πίστονς, βέβαια, κατόρθωσαν να γυρίσουν το ματς στο τέλος, καθώς κράτησαν άποντους τους Ράπτορς για το υπόλοιπο της παράτασης και πέτυχαν 7/8 βολές στα τελευταία 105 δευτερόλεπτα.

Δείτε το απίθανο σουτ του Γκρίφιν

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…