Κεντρική NBA Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα στη Νέα Ορλεάνη (vid)
NBA

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα στη Νέα Ορλεάνη (vid)

giannis antetokounmpo davis

Οι Μιλγουόκι Μπακς τα πήγαν περίφημα μέσα στην “κρύα” έδρα των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, καθώς επικράτησαν με 130-115 και συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους προς την κατάληψη της απόλυτης κορυφής του NBA. Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας σούπερ-σταρ επέκτεινε την MVP καμπάνια του και ηγήθηκε των “ελαφιών” σε ακόμη ένα ματς, καταγράφοντας υψηλά νούμερα σε σχετικά περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε μόνο 26 λεπτά συμμετοχής, με 7/13 σουτ και 10/10 βολές. Μπορεί να μην κατόρθωσε να “ματώσει” το διχτάκι πίσω από τη γραμμή του τριπόντου -όπως συνηθίζει τελευταία- αλλά κατόρθωσε να σκοράρει 10 φορές από τη γραμμή των βολών με απόλυτη ευστοχία, κάτι που πέτυχε για 2η φορά στα τελευταία 3 παιχνίδια! Το συνολικό ποσοστό του από τη γραμμή της φιλανθρωπίας ανέρχεται στο 72%, όσον αφορά τη φετινή σεζόν.

Οι τρόποι που έδρασε ο Αντετοκούνμπο ήταν οι γνωστοί, με τον ηγέτη των Μπακς να “δαγκώνει” στο τρανζίσιον παιχνίδι και να “χτυπάει” τα μις-ματς στο παιχνίδι μισού γηπέδου, τόσο από την περιφέρεια, όσο και κάτω από το καλάθι. Τα 6 λάθη, στα οποία υπέπεσε, καθώς και τα 4 φάουλ, ήταν τα δύο “ψεγάδια” της εμφάνισής του.

Οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=nBbyQcVZlaU

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…