Κεντρική Α1 Παναθηναϊκός Συγκινητικές αναφορές για Θανάση από Διαμαντίδη, Αλβέρτη και Μποντιρόγκα!

Συγκινητικές αναφορές για Θανάση από Διαμαντίδη, Αλβέρτη και Μποντιρόγκα!

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Ντέγιαν Μποντιρόγκα έζησαν και πέρασαν πολλά με τον Θανάση Γιαννακόπουλο στον Παναθηναϊκό. Οι τρεις τους μίλησαν στην εφημερίδα “Πράσινη” για τον εμβληματικό ηγέτη της “πράσινης” οικογένειας.

Ο Διαμαντίδης ανέφερε:

“Έφυγε ένας άνθρωπος που πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα του Παναθηναϊκού και στον αθλητισμό γενικότερα, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά τους και στους οικείους του… Έκλεισε δυστυχώς ένας κύκλος απωλειών τριών σημαντικών ανθρώπων για τον Παναθηναϊκό. Μετά τον κύριο Κώστα και τον κύριο Παύλο η οικογένεια Γιαννακόπουλου και ολόκληρος ο σύλλογος του Παναθηναϊκού καλούνται να διαχειριστούν μία ακόμα πολύ δύσκολη στιγμή.

Ο χαμός του Θανάση Γιαννακόπουλου αφήνει μια μεγάλη ανοιχτή πληγή στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά η κληρονομιά που αφήνει πίσω του τόσο ο ίδιος, όσο και τα αδέλφια του είναι ακόμα μεγαλύτερη. Παράλληλα, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρια και την ασφάλεια της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Εύχομαι ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είναι συνεχιστής αυτής της οικογένειας να κρατάει την ομάδα του Παναθηναϊκού στο υψηλότερο επίπεδο, όπως έκαναν οι προκάτοχοί του”.

Ο Αλβέρτης είπε:

“Ο ελληνικός αθλητισμός ήταν πάρα πολύ τυχερός που τον υπηρέτησε τόσα χρόνια και με τόση συνέπεια ένας παράγοντας σαν τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ένας άνθρωπος που έδωσε τα πάντα για να φτάσει ψηλά και ο Παναθηναϊκός αλλά και το ελληνικός μπάσκετ…

Άλλο τόσο τυχεροί ήμασταν και όλοι εμείς που τον γνωρίσαμε, που τον ζήσαμε από κοντά, μαζί με τον Παύλο και τον Κώστα. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα της και στην ομάδα και σε ολόκληρη την κοινωνία. Όπως φάνηκε τα τρία αδέλφια ήταν πολύ αγαπημένα για να ζήσουν χωριστά. “Έφυγαν” μαζί, “έφυγαν” αγαπημένοι και απολύτως ολοκληρωμένοι σε όλα τα επίπεδα”.

Ο Μποντίρογκα τόνισε:

“Ήταν ένας άνθρωπος που έδωσε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό αφιέρωσε όλη τη ζωή του στην ομάδα που αγάπησε. Τον θυμάμαι πάντα στο γήπεδο με τα γυαλιά του, τις γραβάτες του… Τα χρόνια που έπαιξα στην ομάδα, ή ακόμα και στα παιχνίδια που έβλεπα από την τηλεόραση. Από σήμερα (χθες) είμαι πολύ στεναχωρημένος. Η θλίψη είναι μεγάλη. Θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου.

Είμαι γεμάτος αναμνήσεις από τον Θανάση. Παρέα όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό ζήσαμε τα πάντα. Σημαντικές νίκες, τίτλους, ακόμα και μεγάλες στεναχώριες. Δύσκολες καταστάσεις. Κι εκείνος ήταν πάντα εκεί. Δίπλα μας. Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό ήταν τεράστια. Ανιδιοτελής. Και αυτό ήταν που τον έκανε ακόμα περισσότερο αγαπητό στους παίκτες της ομάδας. Οι οποίοι έβλεπαν πως ζούσε την ομάδα και καταλάβαιναν”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Οδικώς από τη Γαλλία στην Ιταλία!

Ο Παναθηναϊκός ύστερα από την ήττα από τη Βιλερμπάν αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο. Οι «π…