Κεντρική NBA Στις δύο πρώτες θέσεις του top-5 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (vid)
NBA

Στις δύο πρώτες θέσεις του top-5 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (vid)

giannis antetokounmpo 3

Το θέαμα ήταν -για πολλοστή φορά- κεντρικός παράγοντας του παιχνιδιού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον “Greek freak” να αφήνει το “σημάδι” του στο σημερινό top-5 με πολύ εμφατικό τρόπο! Ο παίκτης-φαβορί για τον τίτλο του MVP πετάει πάνω από την άμυνα των Ιντιάνα Πέισερς εις διπλούν στην εν λόγω λίστα, καταγράφοντας τις δύο πιο θεαματικές φάσεις της ημέρας.

Στο νο.2, οι Μπακς βρίσκονται στην κλασική τους, 5-out διάταξη, προκειμένου ο Αντετοκούνμπο να παίξει ένας-εναντίον-ενός από την κορυφή και να έχει ελεύθερο πεδίο προς το καλάθι. Ο Θάντεους Γιανγκ είναι ένας καταπληκτικός αμυντικός κι έχει δυσκολέψει τον Γιάννη αρκετές φορές στο παρελθόν αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση, με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να τον εξουδετερώνει με τη spin-move προς τα δεξιά και να καρφώνει εμφατικά.

Στην κορυφή, ο Γιάννης βάζει το κερασάκι στην τούρτα ενός θριάμβου, σε συνεργασία με τον Έρικ Μπλέντσο. Ο εξαιρετικός γκαρντ των Μπακς ύψωσε την μπάλα κι ο Αντετοκούνμπο την κάρφωσε με τα δύο χέρια, σε μια όμορφη άλεϊ-ουπ.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Αντετοκούνμπο γίνεται “θύμα” ενός εκ των κορυφαίων μπλοκέρ του NBA και συγκεκριμένα του Μάιλς Τέρνερ, ο Τόνι Σνελ καταστρέφει αστραγάλους ενώ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αφήνει σύξυλο τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Το top-5 της ημέρας (7/3)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…