Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σχίζας: “ΑΕΚ, Ήφαιστος και… Γιουβέντους”

Σχίζας: “ΑΕΚ, Ήφαιστος και… Γιουβέντους”

sxizas paok

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο έγραψε ο Σταύρος Σχίζας. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ στάθηκε στον αποκλεισμό από το BCL, ενώ αναφέρθηκε και στη Γιουβέντους και το Champions League στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας,

Ερχόμαστε από μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς είχαμε τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ του Basketball Champions League. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα στο σουτ. Βγάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά είχαμε χαμηλό ποσοστό και αυτό μας κόστισε.

Από εδώ και πέρα θα έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Δεν έχω ζήσει ξανά αυτή τη μετάβαση στην καριέρα μου, αλλά θεωρώ ότι θα είμαστε πιο φρέσκοι και θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια.

Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου, μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα, η οποία είναι πολύ καλά δουλεμένη. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την βαθμολογική της θέση. Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να πάρουμε τη νίκη.

Τώρα που δεν θα έχουμε και αγώνες στα μέσα της εβδομάδας, θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε και τους αγώνες του Champions League! Πιστεύω ότι θα το κατακτήσει η Γιουβέντους, η οποία έχει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…