Κεντρική Α1 Κύμη “Πολλές λάθος αποφάσεις”

“Πολλές λάθος αποφάσεις”

Η Κύμη δεν τα κατάφερε εντός έδρας και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στη Χαλκίδα. Ο προπονητής της ομάδας, Ισίδωρος Κουτσός, τόνισε ότι οι παίκτες του πήραν πολλές λάθος αποφάσεις και αυτές έκριναν το ματς.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στον κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου. Εμείς δεν προσεγγίσαμε σωστά το ματς σε πνευματικό επίπεδο,. Δεν μπήκαμε με μεγάλη ενέργεια, έτσι όπως απαιτείται σε ένα παιχνίδι ενάντια σε μια ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς. Οι επιλογές μας στην επίθεση, σε συνδυασμό με το ότι ο αντίπαλος μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στην δημιουργία, μας οδήγησαν στο να πάρουμε πολλές λάθος αποφάσεις και να χάσουμε τον έλεγχο του ρυθμού.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ εύστοχος στην επίθεση του και πήρε με μεγάλη επιτυχία ότι του έδωσε η άμυνα μας. Ίσως να ήμασταν επηρεασμένοι από το προηγούμενο παιχνίδι στο ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και θεωρήσαμε ότι θα παίζαμε το ίδιο καλά, αλλά δεν ήταν το ίδιο σήμερα ούτε για εμάς ούτε για τον αντίπαλο μας. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, θα συνεχίσουμε, θα διορθώσουμε τα λάθη μας, θα προχωρήσουμε και θα ξεκινήσουμε από την αρχή την δουλειά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…