Κεντρική NBA “Λύγισαν” μέσα στο Σαν Αντόνιο οι Μπακς του Αντετοκούνμπο (vid)

“Λύγισαν” μέσα στο Σαν Αντόνιο οι Μπακς του Αντετοκούνμπο (vid)

giannis antetokounmpo spurs

Με κορυφαία “όπλα” τα δύο “αστέρια” τους, ΛαΜάρκους Όλντριτζ και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, οι Σαν Αντόνιο Σπερς επιβλήθηκαν των Μιλγουόκι Μπακς με 121-114 κι υπερασπίστηκαν ιδανικά την πανίσχυρη έδρα τους απέναντι στην κορυφαία ομάδα του φετινού NBA. Το εντός έδρας ρεκόρ των “σπιρουνιών” ανέρχεται πλέον στο 26-7, το 2ο καλύτερο στη Δύση ενώ, το συνολικό τους ρεκόρ βρίσκεται στο 38-29, καθώς πέτυχαν την 5η σερί νίκη τους!

Η ανοδική πορεία των Σπερς εντός των τελευταίων ημερών τους έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι-οφ, καθώς βρίσκονται 4 νίκες πάνω από τους 9ους, Σακραμέντο Κινγκς με 15 ματς να απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Η ομάδα του μυθικού, Γκρεγκ Πόποβιτς, εμπλέκεται σε τριπλή ισοβαθμία με τους Τζαζ και τους Κλίπερς σε 6η, 7η και 8η θέση αντίστοιχα ενώ, αν τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν και τελικά εισέλθουν στην post-season, θα είναι η 22η συναπτή σεζόν που τα καταφέρνουν, όλες υπό τις οδηγίες του “Pop”!

Από την άλλη, οι Μπακς ηττήθηκαν για φορά στα τελευταία 5 ματς, δίχως να βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάστασή τους. Παραμένουν, βέβαια, η καλύτερη ομάδα της λίγκας με ρεκόρ 50-17 αλλά η διαφορά από τους Τορόντο Ράπτορς μειώθηκε στις 2 νίκες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τον αγώνα με 27 πόντους, 13 ριμπάουντ κι 6 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής, ανταποκρινόμενος πλήρως στους μέσους όρους του ενώ είχε 10/18 σουτ κι 6/10 βολές. Ο Έρικ Μπλέντσο σκόραρε 21 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ, ο Κρις Μίντλετον σταμάτησε στους 15 ενώ ο Πατ Κόνανγκτον έφερε 14 πόντους με 4/4 τρίποντα από τον πάγκο.

Οι Σπερς, όμως, είχαν επιμέρους σκορ 33-23 υπέρ τους στην 3η περίοδο ενώ ξεκίνησαν το 4ο δωδεκάλεπτο με σερί 10-1, παίρνοντας οριστικά τα ηνία του αγώνα. Όλντριτζ και ΝτεΡόζαν σκόραραν από 29 και 28 πόντους αντίστοιχα με 24/46 σουτ συνολικά ενώ οι Μπελινέλι και Μιλς έφεραν “φωτιά” από τον πάγκο με 4/8 και 4/7 τρίποντα αντίστοιχα!

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …