Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Για μετάλλιο η Εθνική, κρίμα να κινδυνεύουν οικογένειες…”

“Για μετάλλιο η Εθνική, κρίμα να κινδυνεύουν οικογένειες…”

basilopoulos

Για όσα έγιναν στο ματς του Περιστερίου με τον Άρη καθώς και για την Εθνική ομάδα μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Είναι κρίμα μια ατμόσφαιρα που την απολαμβάναμε όλοι να χαλάει έτσι. Είναι κρίμα όταν κινδυνεύουν οικογένειες που ήρθαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι”.

Για την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας: “Χαίρομαι που ο κόπος όλης της χρονιάς ευοδώθηκε και πήγαμε στο γκρουπ των ισχυρών. Δεν θέλω να μειώσω κανένα καθώς όλες οι ομάδες είναι ισχυρές αλλά με την εμπειρία και το δέσιμο που έχουμε πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί”.

Για τις πολλές επιλογές παικτών που υπάρχουν στην Εθνική: “Παντοτε το είχαμε αυτό, έχουμε παιδιά με εμπειρίες από πολύ υψηλό επίπεδο. Το πιο σημαντικό για εμένα όμως είναι να αφήσουμε πίσω τα προσωπικά προβλήματα και θέλω, ώστε να γίνουμε μια ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα.Θέλω να είμαι υγιής και θα κάνω τα πάντα για να είμαι στην ομάδα”.

Για τους στόχους της Εθνικής: “Πάμε για μετάλλιο, ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι υπερόπλο! Πρέπει να βοηθήσουμε τον Γιάννη και να μας βοηθήσει για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να γίνουμε ομάδα”/

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …