Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Περράκης: “Το παιχνίδι είναι τελικός και για τις δύο ομάδες”

Περράκης: “Το παιχνίδι είναι τελικός και για τις δύο ομάδες”

perrakis laurio

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έγραψε ο Μιχάλης Περράκης. Ο παίκτης του Λαυρίου χαρακτήρισε το ματς τελικό για τις δύο ομάδες, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και με πάθος.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μετά από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος επιστρέφουμε το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 6 μ.μ. και αγωνιζόμαστε με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στην οποία έχουν αγωνιστεί τεράστιοι παίκτες στο παρελθόν.

Το παιχνίδι είναι τελικός και για τις δύο ομάδες. Έχουμε μπροστά μας 10 «τελικούς» μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και ξεκινάμε από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο με μοναδικό αποτέλεσμα τη νίκη! Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση όπως και εμείς άλλωστε.

Σημαντικό να έχουμε συγκέντρωση και πάθος, να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει και φυσικά καθαρό μυαλό σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Χρειαζόμαστε τη νίκη πάρα πολύ, έχουμε δουλέψει σκληρά στο κενό διάστημα του Φεβρουαρίου και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…