Κεντρική Α1 Περιστέρι Πεδουλάκης: “Άλλο είναι το στοίχημα για εμάς”

Πεδουλάκης: “Άλλο είναι το στοίχημα για εμάς”

Το Περιστέρι πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και έκανε σημαντικό βήμα για την πρώτη τετράδα. Ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, τόνισε ότι αυτή η νίκη θα δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του, ενώ τόνισε ότι στοίχημα γι αυτούς είναι να κερδίσουν το “πρέπει”.

Αναλυτικά:

“Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να μείνουμε ανταγωνιστικοί κι αυτό αντικατοπτρίζεται στην στατιστική. Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα στο ριμπάουντ κι όμως μπορέσαμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί σε αυτό το κομμάτι. Παίξαμε έξυπνα κάποια κομμάτια της άμυνας μας γιατί ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, κι ήμασταν ήρεμοι κι ομαδικοί στην επίθεση. Φαίνεται στις 22 ασίστ.

Είναι μια καλή νίκη για το κλαμπ, για τα παιδιά τονώνει την αυτοπεποίθηση τους… Από την άλλη, θα πρέπει να καταλάβουμε πως αυτά τα παιχνίδια τα παίζεις δίχως πίεση. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να κερδίσουμε το “πρέπει”. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κάνανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Περιστέρι: Αρνητικά τα νέα τεστ κορωνοϊού

Ευχάριστα είναι και πάλι τα νέα στο Περιστέρι, καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα από τα νέα τεσ…