Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης: “Θέλουμε την πρόκριση, δεν μας απασχολεί ο αντίπαλος”

Παπαγιάννης: “Θέλουμε την πρόκριση, δεν μας απασχολεί ο αντίπαλος”

giorgos papagiannis cska panathinaikos e1552674656688

Για την αναμέτρηση με το Περιστέρι έγραψε στο προσωπικό του blog ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού στάθηκε στην Ευρωλίγκα και στην πρόκριση στα πλέι οφ, ενώ για το παιχνίδι με την ομάδα του Πεδουλάκη τόνισε πως όλοι θα πρέπει να δείξουν καλό πρόσωπο για να έρθει η νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σας,

Απέναντι στη Ρεάλ θεωρώ ότι χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να εξασφαλίσουμε από τώρα την πρόκριση για τα πλέι οφ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ εις βάρος ματς. Ήταν ένα ματς που σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να μάθουμε από τα λάθη μας προκειμένου να μην τα επαναλάβουμε στη συνέχεια. Η πρόκριση παραμένει στα χέρια μας και μπορούμε να την κατακτήσουμε κερδίζοντας τη Μπούντουσνοστ στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική.

Πρόκειται για μια ομάδα με ποιοτικούς και φιλόδοξους παίκτες, που θα έρθει στην Αθήνα για να παίξει χωρίς άγχος, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη.

Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε δίχως να μας απασχολεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος.

Πριν τον αγώνα με τη Μπούντουσνοστ έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα όπως είναι το Περιστέρι, την οποία σεβόμαστε πολύ. Η πορεία της την φετινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από καλή. Έχουν πλάνο και θέληση. Για να τους κερδίσουμε θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…