Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Αξίζουμε να περάσουμε”

Μπάνκι: “Αξίζουμε να περάσουμε”

banki

Η ΑΕΚ αύριο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τους 16 του Basketball Champions League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και τόνισε ότι οι “κιτρινόμαυροι” αξίζουν να περάσουν.

Αναλυτικά:

“Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για όλους στην ομάδα, καθώς έφτασε η ώρα των νοκ άουτ αγώνων στο Basketball Champions League. Αντίπαλός μας για τέταρτη φορά αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ, μία ομάδα που ξέρουμε πόσο δυνατή είναι, ειδικά στη Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο Κλειστό της Πυλαίας.

Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας, καθώς έχουμε δουλέψει σκληρά για να είμαστε έτοιμοι τη συγκεκριμένη στιγμή. Σίγουρα, η κατάσταση των παικτών μου δεν είναι η καλύτερη, αλλά είμαι σίγουρος, ότι όποιος κληθεί ν’ αγωνιστεί θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας. Έχουμε μπροστά μας ογδόντα λεπτά και όχι σαράντα. Κάθε κατοχή είναι σημαντική σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Πρέπει να δώσουμε σ’ αυτό ιδιαίτερη προσοχή.

Πάμε με ψυχολογία να κάνουμε ένα καλό ματς, γιατί όπως έχω πει και παλαιότερα, αξίζουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…