Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος: “Πρωτόγνωρο το 10ο sold out για τα ελληνικά δεδομένα”

Μανωλόπουλος: “Πρωτόγνωρο το 10ο sold out για τα ελληνικά δεδομένα”

Sotiris Manolopoulos

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ έγραψε στο προσωπικό του blog ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο παίκτη του Ηφαίστου στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης και στο 10ο συνεχόμενο sold out που ανακοίνωσε η ομάδα της Λήμνου.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας φίλοι μου,

Το προηγούμενο Σάββατο νομίζω ότι θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά και στο μυαλό όλων όσων αποτελούν τον Ήφαιστο αλλά και σε όσους βρίσκονται στη Λήμνο και στηρίζουν την προσπάθεια μας.

Πετύχαμε μια ιστορική νίκη. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίζεις τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη αλλά το αξίζαμε. Ήμασταν στην μεγαλύτερη διάρκεια μπροστά, παίξαμε καλά στις δύο πλευρές του γηπέδου και στο τέλος με λίγη τύχη και από ένα φοβερό play από τον coach πανηγυρίσαμε αυτή την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας.

Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα, όλη η αποστολή, παίκτες προπονητές, σταφ, διοίκηση να πανηγυρίζουν όλοι μαζί σαν μια γροθιά σαν μια οικογένεια.

Πλέον έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, μία ακόμα μεγάλη πρόκληση καθώς αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ. Μία ομάδα από το υψηλότερο επίπεδο, με ιστορία και μεγάλους στόχους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Εμείς προετοιμαστήκαμε πάνω στο πλάνο που μας έδωσαν οι προπονητές και πρέπει να το ακολουθήσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπαουντ καθώς και το μακρινό σουτ θα παίξουν ρόλο για την έκβαση της αναμέτρησης.

Υ.Γ Η ομάδα μου ανακοίνωσε το 10ο συνεχόμενο sold out. Είναι κάτι φοβερό για τα ελληνικά δεδομένα, κάτι πρωτόγνωρο. Ο ενθουσιασμός που υπάρχει για την ομάδα είναι τεράστιος και μας δίνει ώθηση. Η αγάπη του κόσμου της Λήμνου είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση του οράματος, της προσπάθειας και της επένδυσης που έκανε η οικογένεια Μπούμπουρα γι’ αυτόν τον τόπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …