Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Λάνγκφορντ: “Εστιάζουμε στα θετικά και συνεχίζουμε”

Λάνγκφορντ: “Εστιάζουμε στα θετικά και συνεχίζουμε”

keith langford panathinaikos opap athens eb18 e1551389666793

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι (22/3, 21:45) έκανε ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως νιώθει καλά και η ομάδα πρέπει να εστιάζει στα θετικά και να συνεχίζει.

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού: “Από το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια και μετά κάθε φορά για εμάς είναι τελικός. Είμαστε πνευματικά έτοιμοι στα τελευταία πέντε ματς. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς”.

Για την προσωπική παρουσία του: “Από την στιγμή που γύρισα η ομάδα δεν έχει χάσει. Υπάρχει μία λύση ακόμα στο σκοράρισμα, ένας έμπειρος. Έλειπα δύο μήνες, ο Σον παίζει εξαιρετικά στην θέση μου. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, ο ρόλος μου πλέον είναι διαφορετικός. Θέλω να δίνω ηρεμία στην ομάδα μέσα και έξω στο παρκέ. Νιώθω καλά”.

Για το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια: “Δεν είναι κατάρρευση το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια. Κατάρρευση είναι αυτό που έγινε στην Μακάμπι στο ματς με την Ζαλγκίρις. Ο κόσμος θα βρει κάτι να πει, εμείς εστιάζουμε στα θετικά και συνεχίζουμε. Εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε το τι έγινε. Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε ευκαιρία να “κλειδώσουμε” μία θέση στα πλέι οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…