Κεντρική Α1 Κύμη Κύμη: «Αλλοίωση αποτελέσματος, έπληξαν βάναυσα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος»

Κύμη: «Αλλοίωση αποτελέσματος, έπληξαν βάναυσα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος»

Τα παράπονα της για τη διαιτησία στο παιχνίδι με το Περιστέρι εξέφρασε η Κύμη. Η ομάδα της Εύβοιας τοποθετήθηκε δημόσια για τις αποφάσεις των ρέφερι, τονίζοντας ότι οι τρεις διαιτητές οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από όλο το ελληνικό μπάσκετ, καθώς σήμερα αλλοίωσαν ξεκάθαρα τον βαθμολογικό πίνακα και έπληξαν βάναυσα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Άδικη ήττα στην παράταση για την Κύμη μέσα στην έδρα του Περιστερίου. Η ομάδα μας πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, αλλά δυστυχώς το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουμε την νίκη.

Πραγματικά είναι κρίμα για τους παίκτες μας που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την σημερινή τους προσπάθεια, όπως και για το τεχνικό μας επιτελείο που είχε προετοιμάσει ιδανικά το παιχνίδι.
Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με την διαιτησία όμως να καθορίζει τον τελικό νικητή. Οι τρεις διαιτητές οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από όλο το ελληνικό μπάσκετ, καθώς σήμερα αλλοίωσαν ξεκάθαρα τον βαθμολογικό πίνακα και έπληξαν βάναυσα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος μας με τις αποφάσεις τους. Θέλουμε όλες οι ομάδες να σταθούν στο πλευρό μας και να παλέψουμε ώστε να μην παρατηρηθούν ξανά τέτοια φαινόμενα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…