Κεντρική Basket League Κύμη Κουτσός: “Πολύτιμη η νίκη, αλλά δεν ξεγελιόμαστε”

Κουτσός: “Πολύτιμη η νίκη, αλλά δεν ξεγελιόμαστε”

isidoros koutsos kymi

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και τη νίκη φάνηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Κύμης, Ισίδωρος Κουτσός, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και κανείς δεν πρέπει να ξεγελιέται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Όσον αφορά το παιχνίδι θα ήθελα να πω ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς, με περισσότερες λύσεις και περισσότερη ποιότητα, μια ομάδα Basketball Champions League.

Εμείς σε αυτό το κομμάτι ζητήσαμε από τα παιδιά μας να βάλουμε απέναντι στην αθλητικότητα των αντιπάλων τα κορμιά μας, να παίξουμε πολύ δυνατά και να παίξουμε στην επίθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην επίθεση μας, ειδικά στην εκτέλεση. Οι παίκτες μας έκαναν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια, αν και στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη που είχαν να κάνουν με την βιασύνη λόγω της μεγάλης θέλησης μας.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια στα ριμπάουντ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό το κομμάτι. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από τα ριμπάουντς, όσο και αν ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι στο μέτρο του εφικτού τα καταφέραμε, αν σκεφτούμε και την ανθρωπομετρική διαφορά και την αθλητικότητα.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την θυσία των παιδιών, αφού έβαλαν το κορμί τους χωρίς να σκεφτούν το παιχνίδι τους, τους πόντους τους και τον χρόνο συμμετοχής τους, βοηθώντας την ομάδα να πάρε αυτήν την πολύτιμη νίκη. Δεν ξεγελιόμαστε όμως και κρατάμε χαμηλούς τόνους, αφού έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο ακόμα. Χρειαζόμαστε νίκες και θα κάνουμε τα πάντα για να τα πάρουμε και να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…